ik heb een lekker recept gezien
hier onder de uitleg
ingrediënten
- 1 kant-en-klare taartbodem van cake- of korstdeeg (doorsnede 20 cm)
- 4 eetlepels frambozenjam of andere rode jam
- 300 g Philidelphia Naturel
- 150 g Griekse yoghurt
- 2 zakjes vanillesuiker
- 4 eetlepels witte basterdsuiker
- 250 g aardbeien
Bereidingswijze
1. | Leg de taartbodem op een platte serveerschaal en strijk met de bolle kant van een lepel de jam erover uit. |
2. | Meng in een kom de Philadelphia Naturel met de Griekse yoghurt en de vanillesuiker. Zoet de vulling met basterdsuiker naar smaak. Schep het mengsel op de taartbodem en strijk de bovenkant glad. |
3. | Was de aardbeien voorzichtig in een bak koud water en dep ze droog. Verwijder de kroontjes en halveer de aardbeien. Garneer de taart ermee. Serveer de taart direct of laat de vulling nog 30 minuten opstijven in de koelkast. |
Bereidingstijd
10 minuten
de taart lijkt mij super lekker
xx nina
Geen opmerkingen:
Een reactie posten